Zorgeloos vastgoed kopen in Spanje

Infodagen: 10 en 11 juni 2023

Droomt u van een eigen woning in Spanje? Dan zijn onze infodagen het moment om al uw vragen te stellen en informatie in te winnen over uw potentiële droomwoning.

Locatie: Hotel Beveren Van der Valk

Van Der Valk Hotel Beveren

Wat mag u verwachten

In eerste instantie luisteren we naar uw wensen en dromen. We laten u verschillende panden zien die hier naadloos bij aansluiten. We vertellen u alles over deze projecten en de specifieke locaties. U krijgt concrete informatie over het aankoopproces: de zaken waar u best rekening mee houdt of wat een bezichtigingsreis precies inhoudt. Deze krijgt u bovendien volledig terugbetaald bij de aankoop van uw tweede verblijf. We geven u tips en advies en u kan rekenen op onze persoonlijke begeleiding.

Waar

Wanneer

10 en 11 juni 2023
10:00 tot 18:00

Enkele klanten aan het woord

“Vanaf de info-avond wisten we dat we goed zaten bij Anniek. Ook al waren er al een aantal andere immo’s langsgeweest. Haar persoonlijke en professionele aanpak hebben ons onmiddellijk overtuigd.” – Dirk Broothaers

“In januari zijn wij samen met Anniek voor een 5 daagse trip naar Spanje afgereisd op zoek naar ons droomappartement. Het werden 5 topdagen. We hebben niet alleen prachtige panden bezocht maar ook de streek verkend.” – Hugo Costermans

“Toen wij onze droom om een eigen stekje onder de zon te kopen concreet wilde maken, is Anniek van Casa Real op ons pad gekomen. Ze was eerlijk en rechtuit. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij Anniek.” – Sandra Schepers

9 voordelen van een huis in Spanje

 1. Heerlijk klimaat
  Onder de Spaanse hemel is het altijd een beetje zomer. De gemiddelde temperatuur is 18 °C en dat het hele jaar door. Reken daar nog eens 320 dagen zon per jaar bij en u weet dat u goed zit.
 2. Goed voor de gezondheid
  Niet enkel om volledig tot rust te komen is de Spaanse kust ideaal. De provincies Murcia en Costa Calida werden door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot de provincies met de zuiverste lucht van Europa.
 3. Goede gezondheidszorg
  De Spaanse gezondheidszorg staat hoog aangeschreven bij het WHO, het mag zich tot de beste ter wereld rekenen.
 4. Prachtige natuur
  De Spaanse natuur is wonderbaarlijk mooi. Van de prachtige stranden, de adembenemende natuurparken tot de indrukwekkende bergen, Spanje barst van de natuur.
 5. Rijk aan cultuur en sportaangelegenheden
  Aan cultuur geen gebrek in Spanje. De rijke geschiedenis van het land is overal te zien en de vele folkloristische feestelijkheden, musea en architecturale parels laten u hiervan meegenieten.
 6. Gastronomie om te watertanden
  Spanje staat gekend om z’n lekkere eten. De gevarieerde, mediterrane keuken is een smaakbom.
 7. Slechts 2 uur vliegen
  Spanje is ideaal voor uw tweede verblijf. Op slechts enkele uren bent u helemaal in vakantiestemming. Zon, zee en strand!
 8. Goedkoper leven
  Een bezoek aan de supermarkt in Spanje kost beduidend minder dan exact hetzelfde boodschappenlijstje in België. Hetzelfde geldt voor een restaurantbezoek, shoppen of uitgaan.
 9. Ideale investering
  Een spaarboekje brengt al lang bitter weinig op. Een tweede verblijf is een financiële en persoonlijke investering. U heeft immers direct geniet van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Waar wacht u nog op? Vind nu uw droomwoning in Spanje en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft!

Waarom zou u het bij dromen laten?

Schrijf u in voor onze infodagen en zet de eerste stap in het realiseren van uw vakantiedromen.
Scroll to Top